hofinhuismaken.jpg

Het hof in huis maken!

Het oude nieuwe is in trek! En het nieuwe oude ook! Het is geen probleem om vintage meubels te combineren met een moderne inrichting. Of een nieuw jurkje met een retro twist te dragen in een zakelijke omgeving.

Een Scandinavische sfeer is tijdloos en daar past alles bij; het is een stijl! Als het je maar een goed gevoel van het Deense woord ‘HYGGE’ geeft. De artikelen van Hof in Huis zijn leuk, handig, grappig, mooi, handgemaakt of doen je denken aan vroeger. Alles kan. Doelstelling is dat je er vrolijk van wordt.

Van items voor in huis, vintage meubeltjes, woonaccessoires tot aan mooie soepele jurkjes en vestjes, babypakjes, kinderkameraccessoires, melamine servies en prachtige prenten, kaarten, boeken en posters voor aan de muur. Hof in huis wil mensen graag het ‘hof in huis’ maken. Of er voor zorgen dat je trotse eigenaar wordt van een mooi 'Hofje' of 'Klofje' van Hof in Huis!

De merken die je bij Hof in Huis vindt zijn onder andere afkomstig van Atelier Sukha, het Franse merk Briki Vroom Vroom, Rice, Roommate, Done by Deer, Marieke ten Berge en Liekeland. Daarnaast richt Hof in huis zich met name op damesjurkjes & vestjes van de merken Zilch, 4funkyflavours en Le Pep. De babypakjes van het Deense merk Smafolk zijn eveneens te bewonderen. Het steven is naar eerlijke producten; dus duurzaamheid, eco-vriendelijk en eerlijke productieomstandigheden staan hoog in het vaandel!

Periodiek organiseert Hof in Huis een leuk event waar ook de creatieveling energie van krijgt. Handlettering is een van de handelsmerken van Hof in Huis. Handgemaakt, dus iedere kaart is uniek. De workshops o.a. Handlettering worden dan ook met veel plezier in de prachtige groene omgeving waarin Hertme ligt, gegeven.
Welkom in de wereld van Hof in Huis. Die wereld is van iedereen.

Hof in huis combineert een webshop met een fysiek winkeltje in Hertme. Het winkeltje herbergt vooral de kleinere items zoals de vintage meubeltjes, prenten, posters, kaarten, baby­ en kinderkamer­accessoires. Voordeel van een fysiek winkeltje is dat mensen de producten kunnen komen bekijken. Ook de in de webshop gekocht producten kunnen in het winkeltje worden afgehaald.